WARSZTATY

SOKOWANIE WARZYW I OWOCÓW

23.08.2018 | 17:00-19:00

czego nauczysz się na warsztatach?

  • receptury

Jak tworzyć ciekawsze receptury soków niż jabłko z marchewką?! PYSZNE I ZDROWE jednocześnie!

  • połączenia

Jakie są najlepsze połączenia warzyw i owoców w sokach? Dowiesz się, które warzywa i owoce najlepiej nadają się do sokowania!

  • dodatki

Co warto dodawać do soków aby były jeszcze zdrowsze i bardziej sycące? Jestem pewna, że niektóre surowce mocno Cię zaskoczą!

  • mleka

Jak robić mleka roślinne na wyciskarkach? Migdałowe, z nerkowców, owsiane…

  • sorbety

Jak robić SORBETY na wyciskarkach. Tak, będziemy jeść „lody” podczas warsztatów!:)

  • słodkości

Co można zrobić z wytłoczynami pozostałymi po sokowaniu? Poznasz tajny przepis na ciasto z recyklingu!


Prowadząca warsztaty:
Iga Stróżyk
Właścicielka marki Nutrinea,
Specjalista ds. Żywienia.
Pasjonatka zdrowej, naturalnej diety roślinnej.
Autorka wielu receptur sokowych oraz unikatowego programu
Detoksu Sokowego Nutrinea.

mASZ DODATKOWE PYTANIA?
ZADZWOŃ: 579-635-314 LUB NAPISZ: kontakt@nutrinea.pl

zarezerwuj miejsce

Na warsztaty z sokowania warzyw i owoców, które odbędą się: 23.08.2018 17:00-19:00
w Poznaniu (Dąbrowskiego 42)